Dnevno sveže dobrote


Dnevno sveže pripravljamo porcijske tortice, tortice na kos, čebelji pik, kremne rezine, pite, piškoti.

Privoščite sebi in svojim najdražjim le najslajše. V Pralini je vsaka slaščica umetnina zase, saj se vsaki izmed njih posvetimo z veliko mero ljubezni in prefinjenosti. Zapeljive torte in tortice, krhko pecivo, vabljiva aroma in čudoviti okusi naše široke ponudbe bodo zagotovo razvajali vse vaše čute.

 

Unikatne Torte (po naročilu za posebne priložnosti)


V naši sladki ponudbi lahko izberete priložnosti primerno tortico, z veseljem pa izdelamo tudi torte po naročilu navdahnjene z vašimi željami.

Dovolite nam načrtovati edinstveno in elegantno torto za vas. Izbirate lahko med tradicionalnimi ali sodobnimi tortami različnih okusov.  Po vaših željah jih lahko okrasimo s sliko po izbiri ali sladkimi posvetili. Možnosti je toliko, kot je vaših želja.

Naj bodo slastne dobrote pika na ‘i’ vsaki prelomnici v življenju.

Naročanje tort je osebno, obrazec pa si lahko ogledate in natisnete TUKAJ.

 

Ledene dobrote


Vsem ljubiteljem domačega sladoleda ponujamo slastne in osvežilne okuse skozi vse leto. Med sezono se lahko ohladite s kar 70-imi vrstami domačega sladoleda.

Poleg sladoleda vas v Pralini razvajamo tudi z izbranimi sladolednimi kupami, katerih izvrstne kombinacije so sladka poezija za vsakogar. Predvsem v vročih dneh prija hladna osvežitev, zato vam nudimo tudi osvežilne milkshake in ledeno kavo.

 

Dodatna ponudba


Poleg naše stalne ponudbe, ki jo ves čas širimo, za vas pripravljamo tudi sladke dobrote s sezonskimi sestavinami, porcijske tortice za Valentinovo, Dan žena in druge posebne praznike. Lepe in ročno izdelane dobrote so lahko popolno darilo za vašo mizo ter razvajanje vaše družine in prijateljev.

Po naročilu za občutljive želodčke pripravimo posebne slaščice (diabetične, brez glutena, brez jajc, brez mleka).
V Pralini prav tako poskrbimo za ljubitelje naravnih sokov, ves čas imamo v svoji ponudi tudi različne hišne kombinacije. Naj vaša jutra zadišijo po slastnem rogljičku, okrepčilnem toastu ter dobri Illy kavi.

Naročeno lahko odnesete s seboj v brezplačni kartonski embalaži!